Karavan Kiralama, Karavan Nasıl Kiralanır? Karavan Kiralama Fiyatları 2020

Kalabalıktan ve gözlerden uzak romantik sakin bir tatil yapmak isteyenler için karavan kiralama detayları. Karavan tatili, içerisinde ihtiyacınız olan her şeyi bulunduran araçlar ile unutulmaz bir tatil imkanı sunuyor.

Image

Karavan Nasıl Kiralanır?

Karavanlar, çekme karavan ve motokaravan olmak üzere çeşitliliğe sahiptir. Çekme karavanlar bir römork üzerine oturtulmuş üzeri kapalı yapılarken motokaravanlar, kendinden motorlu araçlı yapılardır. Günümüzde genellikle tatil planları için kullanılan karavanlar birinci deneyimlemeden sonra ikinci planımız neresi olarak düşüncelkere itmektedir. 

Karavan Kiralamak İsteyenlerin Bilmesi Gerekenler

Öncelikli olarak motokaravanlar için 3,5 tona kadar özel bir ehliyet sınıfı gerekmemektedir. Çekme karavanlarda ise kendi aracınızın arkasına takarak çekeceksiniz. 750 kg'a kadar olan çekme karavanlar için B sınıfı yeterli olurken üstü ağırlıklardaki çekme karavanlar için D sınıfı ehliyete sahip olmanız gerekmektedir. 4 kişi ve daha az kişi sayısı ile yapılacak yolculuklarda 10m2'lik küçük karavanlar oldukça işinizi çözecektir. Kiralanan karavanların içerisinde genellikle; yatak, mutfak, duş, tuvalet gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayacak şeyler bulunmaktadır.

Image

2020 Karavan Kiralama Fiyatları

Özellikle motokaravanların günlük kiraları 350TL bandında başlayıp 600TL gibi rakamları görebilmektedir. Fiyatların belirlenme şartları genellikle kiralacağınız tarihe bağlı olarak değişiklik göstermektedir. 

Image

Kiraladığınız karavanların içerisinde kaç kişilik olduğuna bağlı olarak yastık, yorgan, nevresim ve mutfak gereçleri bulunmaktadır ancak karavan hayatında tedarikli olmak her zaman iyi olacaktır, ön görülemeyen bir çok şeye karşın konforunuz sağlamış olursunuz. Bir tavsiye olarak karavanlarınızı trafik kurallarına uygun kullanmanız yoculuk konforunuz ve güvenliğiniz açısından önemlidir. Muhakkak lastik basınçlarınızı molalarınızda kontrol etmeyi unutmayınız.

Eşsiz manzaralarda doğayla içiçe geçireceğiniz nefesinizi kesecek bir tatile hazır olun. Gülümseyen seyahatleriniz olsun.