Pentagon, UFO Videosu Yayınladı

Pentagon, Başlangıça GİZLİ Olarak Paylaşılan UFO Videolarını Halka Sundu.

ABD Savunma Bakanlığı yani Pentagon, önceden dijital ortamlarda dolaşan bazı UFO görsellerini resmi olarak yayınladı. "Son Derece Gizli" olarak nitelendirilen görseller, içeriğinde hassas detay bulundurmadığı  gerekçesiyle halka sunuldu.

UFO yani tanımlanamayan uçan nesne olarak bilinen şeyler, ABD Savunma Bakanlığı tarafından açıklanamayan hava fenomeni diye nitelendirildi.

Pentagon sözcüsünün, paylaşılan videolara istinaden yaptığı açıklamada; Videolarda gözlenen hava fenomeni hala tanımlanamayan olarak nitelendiriliyor, ifadeleri kullanıldı.

UFO Videoları Çok Daha Önce Dijital Ortamlarda Paylaşılmıştı

ABD Donanması'na mensup pilotların karşılaştığı görüntüler resmi olarak yayınlansa da videoların daha önceki zamanlara ait olduğu biliniyor. Birinin 2004 yılına ait olduğu söylenirken 2015 yılına da ait olan bir video olduğu söylenildi.

Pentagon, videolarda Pentagon'un ve çalışmalarının üzerine gizliliği çiğnemediği belirtilerek hassas bilgiler içermeyen videoların paylaşılmasında sıkıntı olmadığına karar verdi.

Pentagon sözcüsü, yapmış olduğu açıklamalarda yıllar öncesinden dijital platformlarda paylaşılan videolara dair dolaşan videoaların gerçekliği ve türevi videoların olup olmadığı kargaşasını ortadan kaldırmak üzere videoları resmi olarak yayınlamaya karar verdik, bilgisini kullandı.