Android İçin WhatsApp Parmak İzi Kilidi Geldi!

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, kullanıcı sayısını her geçen gün büyümektedir. Her geçen gün büyüdükçe de uygulamadaki güvenlik önlemlerini artırmak için birçok çalışma yapmaktadır. Uzun zamandır akıllı telefonda kullanılan parmak izi özelliği ile giriş işlemi WhatsApp tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Android beta uygulamasına ekledi. Bu sayede parmak iziyle giriş özelliği WhatsApp uygulamasına gelmiş oldu. Tabi şuanda Android beta sürümde bulunmakta ama bu durum yeni sürümlerde de bu özelliğin gelmesinin çok yüksek olduğunu göstermektedir.

WhatsApp Beta uygulamasına kaydolmak ve WhatsApp'a parmak iziyle giriş yöntemini aktif etmeniz için hazırladığımız bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

WHATSAPP BETA'YA KAYIT İŞLEMİ
WhatsApp'a gelen en yeni özellikler, ilk olarak WhatsApp'ın beta uygulamasına gelmekte ve kullanıcılar yeni özellikleri test edebiliyor. Bu şekilde kullanıcılar tarafından olumsuz ve olumlu geri dönüşleri WhatsApp inceleyerek gerekli çalışmaları gerçekleştirebiliyor. Ama bu zamanda WhatsApp'ın beta kayıtları maksimum kullanıcıya ulaştığından şirket tarafından yeni üye kabul edilmemektedir. Ancak siz yine de aşağıdaki linkten Google hesabınızla giriş yaparak, yeni üye alımının açılıp açılmadığını kontrol edebilirsiniz. Çünkü zaman içinde yeni üye kayıdı açılabilmektedir.

WhatsApp Beta Android Kayıt ol

PARMAK İZİYLE GİRİŞ ÖZELLİĞİNİ AKTİF ETME
Parmak izi ile giriş özelliğini aktif etmek için WhatsApp uygulamasına girin ve sırasıyla Ayarlar > Hesap > Gizlilik yolunu izleyin. Daha sonra sayfanın en altından Parmak izi kilidi menüsüne girin.